Se mere
“Jeg kan se på skærmen, at systemet hele tiden justerer indstillingerne for at køre optimalt. IntelliSense™ koster selvfølgelig lidt, men vi henter mellem 0,5 og 1 hektar i timen - og over sæsonen betyder det, at vi kan spare 1-2 hele høstdage. Så man skal ikke over mange hektar over få år før IntelliSense™ har tjent sig hjem. Og resultatet er ikke til at komme uden om: Stor kapacitet, minimum spild og en særdeles fin færdigvare.” Martin Dunker, driftsleder på Toftegaard ved Brønderslev.

MEJETÆRSKEREN MED VERDENS STØRSTE KAPACITET. FAKTA.

For 47 år siden revolutionerede New Holland landmændenes høstmetoder med lanceringen af den banebrydende Twin Rotor™-teknologi til mejetærskere. Den nyeste generation af CR Revelation mejetærskere fortsætter denne fuldblods rotortradition og tilbyder landmænd verden over den bedste korn- og halmkvalitet takket være den skånsomme tærskning. Seriens topmodel CR10.90 er den hidtil kraftigste og mest produktive CR Revelation, der nu har op til 700 hk til rådighed. Innovative funktioner såsom det nye prisbelønnede automatiske IntelliSense™- mejetærskersystem, Dynamic Flow Control™ teknologien med rotorblade, der kan fjernjusteres, nulstilling af tærskebroen, Dynamic Feed Roll™ teknologien med dybt skær samt det helt nye, patenterede, ekstra brede Opti-Spread™ Plus-system til spredning af halm og avner er med til fortsat at sikre, at CR Revelation serien er blandt de mest avancerede og produktive høstmaskiner i verden.

OVERLEGEN HØST MED CR

PRODUKTIVITET

Har rekorden i høst. Dokumenteret 100 tons pr. time.

ARV

47 års fortsat Twin Rotor™ udvikling. Gennemprøvet teknologi. Høst med større sikkerhed

EFFEKTIVITET

IntelliSense™ teknologi: 280 millioner kombinationer analyseret hvert 20. sekund. 100% kapacitet garanteret hele dagen.

SUPPORT

Service med optimeret driftstid. Teknisk bistand 24/7. Engageret forhandlernet. 3 års udvidet reklamationsret som standard. Garanteret pålidelighed.

Udvidet reklamationsret med Service Plus 1+2 år

KONTAKT OS

FOR MERE INFORMATION ELLER DEMOFORESPØRGSEL PÅ NEW HOLLAND CR

* Dette felt er obligatorisk at udfylde
Waiting...