Ontdek meer
“In mijn 48 jaar ervaring is oogsten nog nooit zo efficiënt geweest. De maaidorser biedt de hele dag topprestaties. Je kunt vol vertrouwen uitstekende resultaten behalen.” Charlie McCririck, klant uit het Verenigd Koninkrijk.

DE MAAIDORSER MET DE HOOGSTE CAPACITEIT TER WERELD. FEIT.

Met de introductie van de baanbrekende Twin Rotor™ technologie voor maaidorsers revolutioneerde New Holland 47 jaar geleden de wijze waarop landbouwers oogstten. De huidige nieuwste generatie van CR Revelation-maaidorsers zet de bloedlijn van zuiver roterende maaidorsers voort en biedt landbouwers over de hele wereld graan- en strokwaliteit van wereldklasse dankzij de dankzij de meerfasige bewerking. De CR10.90 staat aan de top van het gamma en is met zijn 700 pk de krachtigste en meest productieve CR Revelation ooit. Innovatieve functies, zoals het nieuwe bekroonde IntelliSense™-automatiseringssysteem voor maaidorsers, Dynamic Flow Control™ voor rotorschoepverstelling en resetten van de dorskorf op afstand, Dynamic Feed Roll™-technologie en het volledig nieuwe, gepatenteerde Opti-Spread™ Plus restbeheersysteem met superbrede spreiding, blijven ervoor zorgen dat de CR Revelation-serie één van de geavanceerdste en productiefste oogstmachines ter wereld is.

CR SUBLIEM IN HET OOGSTEN

PRODUCTIVITEIT

Wereldrecordhouder oogsten. Bewezen 100 ton per uur.

ERFGOED

47 jaar continue Twin Rotor™-evolutie. Beproefde technologie. Oogsten met vertrouwen.

EFFICIËNTIE

IntelliSense™ technologie: Elke 20 seconden 280 miljoen combinaties geanalyseerd. 100% capaciteit gegarandeerd.

ONDERSTEUND

UpTime-diensten. 24/7 controlekamer. Oplettend dealernetwerk. Standaard 3 jaar Blue Care+ garantie, inclusief 3 jaar Casco+ verzekering zonder slijtageaftrek. Betrouwbaarheid verzekerd.

NEEM CONTACT MET ONS

OP VOOR MEER INFORMATIE