NEW HOLLAND
LA VOORLADER SERIE

SOUL MATE

5 REDENEN om te KIEZEN VOOR DE NIEUWE LA voorlader:

GEÏNSPIREERD OM MEER TE ONTDEKKEN?

Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over de nieuwe LA voorlader.

COMBINEER DE BESTE KENMERKEN IN ZIJN KLASSE VAN NEW HOLLAND TRACTOREN EN VOORLADERS.

INTEGRATIE

De New Holland tractor en de nieuwe voorlader passen perfect bij elkaar, zowel op technisch als op stilistisch vlak. De voorladerbeugels zijn ontworpen voor en volledige geïntegreerd in de tractor.

Maak gebruik van de gemakkelijke toegang voor service en onderhoud van de trekker, zelfs als de voorlader is aangekoppeld.

De nieuwe generatie LA voorladers

PRODUCTIVITEIT

Maak gebruik van de beste productiviteit: Custom Steer™ geeft u eenvoudige controle met minder stuurbewegingen.

De geavanceerde joystick geeft de volledige controle over voorlader en transmissiefunctie. Het is de perfecte optie bij intensief voorladerwerk voor een hoge productiviteit.

De nieuwe generatie LA voorladers

COMFORT

Probeer het Easylock-systeem: de snelkoppelingsfunctie maakt, samen met de geïntegreerde Varipark self-levelling steunpoten, het aan- en afkoppelen van uw voorlader zeer eenvoudig.

Smooth ride control optie: dit geïntegreerde dempingssysteem is er om de bestuurder te beschermen tegen schokbelastingen op ongelijk terrein.

De nieuwe generatie LA voorladers

PRESTATIES

De New Holland LA voorlader geeft u meer efficiëntie bij het hanteren van bulk producten. Niets valt uit de laadbak dankzij een maximale bakhoek van 63°.

Met Return-to-level positioneert het aanbouwdeel zich automatisch terug naar de vooraf ingestelde positie met een druk op de knop.

Hefprestaties: met hefhoogtes van 3,6 m tot een machtige 4,8 m en een capaciteit van 2060 kg tot een indrukwekkende 3385 kg, vindt u zeker de voorlader die aan uw behoeften voldoet.

De nieuwe generatie LA voorladers

VEELZIJDIGHEID

Probeer het ruime assortiment adapters voor diverse aanbouwdelen.

In combinatie met de snelkoppelingstechnologie kunt u uw aanbouwdeel in minder dan 30 seconden verwisselen, zelfs nog sneller met het geavanceerde hydraulische vergrendelingssysteem.

De nieuwe generatie LA voorladers