NEW HOLLAND
LA frontlastarserien

BÄSTA VÄNNER

FEM SKÄL ATT VÄLJA DE NYA LA frontlastarna:

INSPIRERAD ATT TA REDA PÅ MER?

Fyll i formuläret och få mer information om de nya LA frontlastarna.

* Obligatoriskt fält
Waiting...

KOMBINERA NEW HOLLAND TRAKTORERNA SOM HAR KLASSENS BÄSTA FUNKTIONER MED LA LASTARNA SOM ÄVEN DE HAR KLASSENS BÄSTA FUNKTIONER

LÄTT ATT KOPPLA

New Holland traktorerna och den nya frontlastarserien passar varandra perfekt, både med tekniskt hänseende och när man ser till utseendet. Fästena som är färdiga för att koppla till lastaren är fullt integrerade i traktorns design.

Dra fördel av den lätta åtkomsten vid service och underhåll av traktorn även om lastaren är tillkopplad.

Den nya generationens frontlastarserie

PRODUKTIVITET

Testa den bästa produktiviteten: Custom Steer™ gör att du styr lättare med mindre rattrörelser.

En avancerad joystick ger dig full kontroll över frontlastare och transmission. Den är det perfekta tillvalet om du gör intensivt arbete med din frontlastare: du får den bästa sikten och högsta produktiviteten.

Den nya generationens frontlastarserie

KOMFORT

Testa Easylock Systemet: snabbkopplingsfunktionen, tillsammans med Varipark självnivellerande stöd görs till- och frånkoppling av lastaren väldigt lätt.

Smooth ride control som tillval: detta dämpningssystem är integrerat i tvärbommen på lastarbommen för att skydda föraren mot stötar vid körning på ojämnt underlag.

Den nya generationens frontlastarserie

PRESTANDA

New Holland LA frontlastare ökar din effektivitet när du hanterar löst material. Inget faller ur skopan tack vare en maximal tiltningsvinkel på upp till 63°.

Med Return-to-level funktionen återgår redskapet automatiskt till det förinställda läget genom en knapptryckning.

Lyftprestanda: med lyfthöjder från 3,6 m till hela 4,8 m och med lyftkapacitet från 2060 kg till imponerande 3385 kg, kan du vara säker på att du kan hitta en lastare som motsvarar dina behov.

Den nya generationens frontlastarserie

MÅNGSIDIGHET

Testa det stora utbudet av redskapsfästen och adaptrar för olika redskap.

När det gäller snabbkopplingsteknik kan du byta redskap på mindre än 30 sekunder och ännu snabbare med avancerat hydrauliskt kopplingssystem.

Den nya generationens frontlastarserie