T7 LWB INTELLIGENCE™ .... INKLUSIV UPTIME PACK PLUS!

New Holland er stolte af at kunne præsentere den nye T7 LWB med PLM Intelligence. Traktoren er pakket med nye funktioner og kommer i 5 modeller - alle med Uptime Pack Plus inkluderet i prisen!

Den eksklusive Uptime Pack Plus samler det bedste af New Hollands eftersalgsservice i én samlet, unik pakke, der er designet til at maksimere driftstiden, forbedre driftssikkerheden, holde omkostningerne under kontrol og øge produktiviteten.

Få mest muligt ud af din nye T7 LWB og få mere værdi for pengene: Få et tilbud

VIL DU HAVE MERE INFORMATION OM DEN NYE T7 LWB MED UPTIME PACK PLUS?

Udfyld skemaet heruder og få mere at vide om den nye
T7 LWB med Uptime Pack Plus.

* Obligatorisk felt
Waiting...

UPTIME PACK PLUS

3 ÅR / 3000 TIMERS UDVIDET REKLAMATIONSRET

Få ro i sindet og vær sikker på, at eventuelle fejl vil blive udbedret professionelt af New Hollands specialuddannede teknikerem uden uforudsete omkostninger* Med udvidet reklamationsret får du maksimal beskyttelse mod uforudsete udgifter, minimale omkostninger og højere gensalgsværdi.
*Reparationsbidrag 2.238 DKK i år 2 og 3. Dette kan dog fravælges ved opgradering.

3 ÅRS UPTIME SUPPORT

I højsæsonen er et team af Uptime Support eksperter klar til at hjælpe 24/7, så snart forespørgslen registreres. Vi vil gøre alt for at finde en løsninger, der begrænser eventuel nedetid til maksimalt 48 timer, så du kan komme tilbage i marken.

3 ÅRS PRE-SEASON CHECK

I de første 3 år udfører New Holland forhandlernes teknikere en årlig inspektion af traktoren ud fra en tjekliste med mere end 100 kontrolpunkter. Inspektionen foretages ifølge aftale, når det passer dig. Det reducerer risikoen for nedbrud i sæsonen og sikrer dig maksimal pålidelighed og performance, når du skal i marken.

PILOT TRÆINING

Få det maksimale udbytte ud af din nye T7 LWB PLM Intelligence med profesionelle pilot træning, der er inkluderet i Uptime Pack Plus. Din New Holland forhandler leverer professionel 1:1 pilot træning, så du får maksimalt udbytte af traktorens avancerede funktioner.

5-ÅRS CONNECTIVITY

MyPLM®Connect er telematik portalen, der giver dig mulighed for konstant at være forbundet med din traktor. Med MyPLM®Connect får du adgang til værdifulde data om traktoren - data som du via skyen kan dele trådløst mellem maskiner og mellem maskine og kontoret på gården/maskinstationen. Du kan f.eks. se status på brændstof- og AdBlueniveau, bearbejdet areal, hjulslip og mangle flere parametre. Derudover har du mulighed for at give din forhandler adgang til at holde øje med dine maskiner og dermed få ydet proaktiv fjernsupport - takket være vores Control Room Services.

FÅ ET TILBUD