T7 LONG WHEEL BASE PLM INTELLIGENCE™ INCLUSIEF UPTIME PACK!

New Holland introduceert met trots de nieuwe T7 Long Wheel Base met PLM Intelligence, boordevol nieuwe functies en nu verkrijgbaar in 5 modellen met Uptime Pack, inbegrepen in de prijs!

Het exclusieve Uptime Pack groepeert het beste van de New Holland dienst na verkoop in een uniek pakket, ontworpen om de uptime te maximaliseren, de operationele veiligheid te verbeteren, de kosten onder controle te houden en de productiviteit te verhogen.

Maximaliseer de waarde van uw nieuwe T7 LWB en haal het meeste uit uw investering door gebruik te maken van dit aanbod, dat slechts gedurende een beperkte tijd geldig is.

WIL JE MEER DETAILS OVER DE NIEUWE
T7 LWB MET UPTIME PACK?

Vul onderstaand formulier in om uw aanbieding en meer informatie te ontvangen over de nieuwe T7 LWB inclusief Uptime Pack.

* verplicht veld
Waiting...

UPTIME PACK

3 JAAR UPTIME ONDERSTEUNING BINNEN DE 48 UUR

Krijg toegang tot 24/7 deskundige ondersteuning en 50% snellere reparatie afhandeling! Zodra uw aanvraag is geregistreerd, doen wij het uiterste om u binnen 48 uur weer aan het werk te krijgen. Van technische en logistieke ondersteuning tot een back up unit indien beschikbaar.

5 JAAR CONNECTED SERVICES

Blijf voortdurend verbonden met uw machines vanuit het comfort van uw kantoor! Monitor uw locaties en het gebruik van uw machinepark met MyPLM®Connect, beheer precisielandbouwactiviteiten, krijg 24/7 ondersteuning op afstand van dealers en nog veel meer. Voorkom mogelijke storingen voordat ze zich voordoen dankzij de innovatieve Control Room-functie.

ONTDEK HET AANBOD!