T7 LONG WHEEL BASE PLM INTELLIGENCE™ MED UPTIME PACK INKLUDERAT!

New Holland presenterar stolt nya T7 Long Wheel Base med PLM Intelligence, fullmatad med nya funktioner och nu kommer den i fem modeller med Uptime Pack inkluderat i priset!

Det exklusiva Uptime Pack samlar New Hollands bästa eftermarknadstjänster i ett unikt paket, utformat för att maximera driftstiden, förbättra säkerheten i arbetet, hålla koll på kostnaderna och öka produktiviteten.

Maximera värdet av din nya T7 LWB och få ut mesta möjliga av din investering genom att dra fördel av detta erbjudande.

VILL DU VETA MER
OM T7 LWB
MED UPTIME PACK?

Fyll i formuläret för att få ett erbjudande och ta emot mer information om nya T7 LWB med Uptime Pack inkluderat.

* Obligatoriskt fält
Waiting...

UPTIME PACK

TRE ÅR MED UPTIME SUPPORT

Få tillgång till expertstöd 24/7 och 50 procent snabbare reparationer! Så snart din förfrågan registrerats, gör vi allt vi kan för att få dig tillbaka i fält inom 48 timmar, från teknisk och logistisk support till en lånemaskin om sådan finns tillgänglig.

FEM ÅR MED UPPKOPPLADE TJÄNSTER

Håll dig hela tiden uppkopplad till dina maskiner, från ditt bekväma kontor! Övervaka var dina maskiner finns och hur de används med MyPLM®Connect, hantera din precisionsodling med trådlös filöverföring, få stöd på distans 24/7 från din återförsäljare och mycket mer. Förebygg möjliga problem innan de uppstår tack vare de innovativa Control Room funktionerna.

HÄMTA ERBJUDANDE